TERMÉKEK

Vissza
WPC KERÍTÉS Fém táblás kerítés Alumínium léckerítés Fa kerítés Tekercses drótkerítés Gabion, kőkosár Kapuk Belátásgátló Beton és kő lábazatok Kerti kiegészítők Rögzítők és lefogók Oszlopok és oszloptartozékok

Kutya a kertben- gépjármű beálló lekerítés és kennel

2024.04.24

Sok kertesház tulajdonosnak gondot okoz, hogy kutyája kiszökik, lelép míg gépkocsijával a bejárati nagykapun behajt. A kóbor kutyusok ilyenkor könnyen baleset áldozatai lehetnek, a kutya tulajdonosok zöme már állatorvosi segítséget vett igénybe szeleburdi társuk felelőtlensége miatt.

Néha az érkező vendégek félnek a kutyáktól, vagy netán pont kutya szőrre allergiások.  Ilyenkor a kerti partin a kutyus nem vehet részt, így házi kedvencünk néhány finom falat elfogyasztása után a megépített árnyékos kennelben pihenhet, míg a kedves vendégek  el nem mennek.

Megrendelőnk ezért kistestű kutyájának rendhez szoktatásához mind parkoló kerítést, mind belső kennel megépítését kérte. A megépítendő kerítésnek kimondottan erősnek kell lennie, mert a kutyus stabilan próbálkozik átbújással, átharapással, neki ugrálással. Magassága is minimum 1-1,2m kell, hogy legyen mert ennél alacsonyabbat a kutya átugrik.  Illetve legyen kiskapu, hogy a könnyű átjárhatóság biztosított legyen. Illetve, hogy színben, kialakításban passzoljon a ház és a kert stílusához.

Megrendelőnknek a Krypton 2D táblás  1,3m magas (lábréssel)  kerítésrendszert ajánlottuk, betonozott zártszelvény oszlopokkal és Garten 2D kapukkal. A táblák 1230mm magas 2D táblák lefogó kengyellel rögzítve, az oszlopok 40x60mm-es 2m-es zártszelvények. A kapu 1m széles és 1230mm magas, forgó pántos zsanérokkal, Locinox időjárásálló zárral és kilinccsel, zárfogadóval, a kerítés tábla a kapuhoz univerzális lefogóval rögzített. A kerítésrendszer színe RAL 7016 antracit.

A kocsibeállónál lévő kerítés egy 6x7m-es fedett rész két oldalára került. A másik oldalt a front kerítés bejárati kapuval illetve a szomszéd kőfal kerítése adta. Így a kocsi beállóhoz 5 db kerítéstábla, 6db oszlop és 1db Garten kapu került beépítésre. A kerítés oszlopok és a kapu oszlopok közvetlen a meglevő térkő közelébe kerültek beépítésre 80 cm fagyhatár és 70 cm betonba helyezés mellet. A kiásott gödrökre a gyeptégla vissza került.

A kennelt a ház hátsó részén választották le egy L alakú kapuval felszerelt kerítés szakaszra. Itt a 4x4m -es területre 3db 1230mm Krypton 2D fém kerítés tábla 4 db 40x60mm-es kerítés oszlop és 1 db 1,2 m-es Garten kapukerült . Itt a térkő egy-egy kockáját kiemelték, és ennek helyére  építették be a Garten kaput. A kapuhoz univerzális lefogóval csatlakozik az első kerítés tábla. A többi oszlop beton pontalapba került és a táblákat oszloponként 2db lefogó kengyel rögzíti.